Assessments

Ontdek je volledige potentieel met assessments op individueel en organisatieniveau.

Waarom zou je een assessment moeten doen? Op persoonlijk vlak biedt het inzicht in je sterke punten en groeigebieden, terwijl het organisaties helpt om het beste uit hun teams te halen. Door gerichte ontwikkeling en effectieve communicatie ontstaat een cultuur van samenwerking en succes. In een snel veranderende wereld zijn assessments de sleutel tot zelfontplooiing en bedrijfsgroei. Ontdek de voordelen en verkrijg inzicht in de ontwikkeling van individuen, zowel op persoonlijk niveau als binnen jouw organisatie.

Onze assessments

INDIVIDUEEL ASSESSMENT

Ontdek jouw potentieel en ontwikkel- punten op het gebied van Data Literacy.

Op onze academie vinden we dat Data Literacy geen universeel concept is. Het varieert op basis van rollen en vaardigheidsniveaus. Of je nu nieuw bent op het gebied van Data Literacy of al meer ervaring hebt: we zorgen voor een eenvoudige beoordeling om jouw kernvaardigheden en denkwijzen te meten.

ORGANISATIE ASSESSMENT

Ontwikkel het begrip van jouw organisatie met onze Data Literacy assessments.

Als je graag de mate van Data Literacy Volwassenheid van jouw organisatie wilt beoordelen, zijn er twee duidelijke paden beschikbaar. Als eerste kun je beginnen aan een snelle, maar inzichtelijke reis met onze beknopte beoordeling aan de hand van 16 vragen om de huidige staat van de datageletterdheid van jouw bedrijf te bepalen.

Ook iets voor jouw organisatie?

Benieuwd wat BDC kan betekenen voor jouw organisatie? Wij staan je graag te woord. Neem contact op via onderstaande knop!

Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude