Christiaan Heersink

“Ik ben bij BDC komen werken omdat het een organisatie is waar enthousiaste collega’s werkzaam zijn op het terrein van Business Intelligence. Qua schaal is het allemaal nog overzichtelijk. Je ziet de collega’s regelmatig en daardoor is het gemakkelijk om een netwerk op te bouwen. Er zijn geen bureaucratische procedures die de grotere spelers op de markt kenmerken. De lijnen zijn kort. Al met al een omgeving waarin ik mij weer echt kan richten op mijn passie, namelijk het testen van Business Intelligence applicaties.”

 

christiaan@b21s.nl     /christiaan-heersink/

Coen Hordijk

“Business intelligence is al vele jaren mijn passie. Bij BDC is veel van deze ervaring en passie aanwezig, waardoor we onze klanten uitstekend kunnen bedienen. Door de minimale overhead bij BDC kan de meeste energie ook in deze passie worden gestoken. Wat een verademing is dat voor zowel de klant als voor mij en mijn collega’s, vergeleken met mijn vorige ICT-dienstverleners.”

 

coen@b21s.nl      /coenhordijk/

Jan van der Meer

“Klant en medewerker centraal stellen. Daar draait het om bij Business Data Challengers. Iedere collega krijgt de ruimte om autonoom aan de slag te gaan. Hiërarchie kennen we niet. Dát maakt ons uniek ten opzichte van traditionele organisaties. Handelen in het belang van de klant en volgens eigen normen en waarden. Zo houden wij onze klanten tevreden en blijven onze Challengers intrinsiek gemotiveerd. Trots!”

 

jan@b21s.nl       /janvdmeer1985/

Markus Edelmann

“Een organisatie die zelforganiserend en plat ingericht is. Waar het individu centraal staat en je jezelf binnen ruime kaders kan ontwikkelen. Waar ruimte standaard aanwezig is om mogelijkheden te creëren en gezamenlijk uit te werken. Dat is de mooie en uitdagende omgeving waarin ik mij thuis voel.”

 

markus@b21s.nl       /markus-edelmann-3329611/

Jouke Hovingh

“Mijn passie ligt in het combineren en omvormen van data tot informatie, zodat deze bijdraagt aan het besluitvormingsproces van organisaties. Bij Business Data Challengers vind ik een omgeving en collega’s die mij uitdagen en waar ik me verder kan ontplooien”

 

jouke@b21s.nl       /jouke-hovingh-855a2a18/

Erik-Jan Rademaker

“Mijn doel is om datagedreven de vragen van morgen te kunnen beantwoorden.
Maximaal inspelen op innovatieve ontwikkelingen en klantvragen proactief invullen.
BDC gaat uit van intrinsieke motivatie van de medewerker om je te kunnen ontwikkelen en hierdoor onze klanten verder te helpen.”

 

erik-jan@b21s.nl       /erik-jan-rademaker/

Sebastiaan van Holland

“Trots, op Business Data Challengers! Autonomie, gelijkwaardigheid, mandaat en transparantie. Een platform waarin gezamenlijke kennis, ervaring, relaties en vertrouwen samenkomen. Zo heeft iedere collega de ruimte om zich écht te ontplooien in een bruisende en uitdagende omgeving.”

 

sebastiaan@b21s.nl       /vanholland/

Denis Mesic

“Samen groeien, samen met gelijkgestemde professionals werken en samen met onze klanten data gedreven oplossingen neerzetten die er toe doen!
Tegelijkertijd geen gedoe, veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid. Dat is wat het werken bij Business Data Challengers leuk maakt.

Mijn passie om uit data informatie te destilleren, informatie overzichtelijk en begrijpelijk te visualiseren en dat ene “WOW”- effect realiseren past heel goed bij de missie van Business Data Challengers.
Wanneer ik aan andere mensen vertel hoe we alles georganiseerd hebben, hoor ik dan ook heel vaak “Wow, wat een bijzonder bedrijf!”

 

denis@b21s.nl       /denis-mesic/

Bassam Shoukri

“Your wings already exist, all you have to do is fly”

Bij BDC hebben wij de wind waardoor we hoog kunnen vliegen om onze doelen te bereiken, onszelf te ontwikkelen en succesvol te zijn in ons werk. Een bijzonder bedrijf met een bijzondere filosofie waarbij we de vrijheid hebben om te doen wat we leuk vinden en elkaar te ondersteunen, dan komt succes vanzelf.

 

bassam@b21s.nl       /bassam-shoukri/

Marten Peninga

“Met veel plezier werk ik aan data gedreven oplossingen. Van idee tot bedrijfsproces en van Data Foundation tot Data Science. BDC biedt daarbij een unieke omgeving waar ik telkens nieuwe energie van krijg. De autonomie en wendbaarheid gecombineerd met professioneel handelen en durven dromen helpt onszelf en onze klanten steeds verder!”

 

marten@b21s.nl       /marten-penninga/

Bart op het Veld

“Ik werk bij Business Data Challengers vanwege de professionaliteit van de collega’s en de open cultuur waar vrijheid en verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden en ontwikkeling voorop staan. Geen 9 tot 5 cultuur maar samen een resultaat neerzetten op basis van samenwerking en resultaatgerichtheid. Dat sluit aan bij hoe ik als BI professional wil werken.”

 

bart@b21s.nl       /bart-op-het-veld/

Niels Aarts

“Mijn doel is altijd om organisaties (meer) data/informatie gedreven te maken; omdat data (en uiteindelijk de juistheid van informatie) een potentiële goudmijn is, kan dit vrijwel altijd leiden tot betere en succesvoller opererende organisaties. Vanuit dit principe ben ik bij de Amarant Groep grondlegger van, en verantwoordelijk voor, de technische en organisatorische implementatie van een organisatiebrede managementinformatie omgeving.”

 

niels@b21s.nl       /nielsaarts/

Lune de Cloo

“Per 1 juli 2019 ben ik via Business Data Challengers bij Zorggroep Alliade in Heerenveen gestart, waar ik me vooral bezighoud met het beheren en ontwikkelen van ETL-processen. Data ontsluiten en omzetten naar informatie waar een organisatie op kan vertrouwen is mijn passie. Gelijkwaardigheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn kernwaarden waar ik veel waarde aan hecht. Ik heb voor BDC gekozen omdat het een platte organisatie is waar ervaren collega’s met veel plezier werken aan data gedreven oplossingen.” 

lune@b21s.nl       /lune-du-cloo/

JIJ

JIJ

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude

Contact:

+31 (0)6 3851 7469
info@b21s.nl

Business Intelligence Organisatiescan

OP WEG NAAR EEN DATA-GEDREVEN ORGANISATIE...

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van onze organisatiescan brochure.

Klik hier voor de brochure