Challengers aan het woord

Marcel van de Kamp - Business Data Challengers

Marcel van de Kamp

“BDC staat voor data omzetten naar waardevolle informatie, waarbij het visualiseren van die data en informatie een belangrijke maar vaak ondergeschoven stap is. Bij BDC heb ik de vrijheid gekregen om trainingen te ontwikkelen en mijn kennis te delen in het visualiseren van data met behulp van web technologieën D3.js en React.js, en daarmee te doen wat ik echt leuk vind!”

 

marcel@b21s.nl     /marcelk1988/ /

Hetty Wessel-Smit

“Ik heb passie voor data en hoe ze iets kunnen zeggen over hoe een organisatie erbij staat. Als data scientist werk ik zowel technisch en statistisch op soms heel gedetailleerd niveau, maar altijd met het doel om de organisatie te helpen inzien waar het beter zou kunnen. Ik houd zowel mijn technische als mijn organisatorische skills scherp. Ik ben een echte gamma, houd van het buiten de lijntjes denken om tot nieuwe inzichten te komen, vooral in de innovatieve projecten en onderzoeken die we hebben lopen op het gebied van image processing en text mining.

Bij BDC kan ik me ontwikkelen en kan ik mijn ei kwijt. Ik krijg de kans om grenzen te slechten en niet te stoppen bij wat mensen voor mogelijk achten. De combinatie van lekker als consultant aan de slag en werken met universiteiten aan nieuwe ontwikkelingen is voor mij ideaal.”

 

hetty@b21s.nl     /hetty-wessel-smit/

Busoness Data Challengers - Milou van der Plasse

Milou van der Plasse

“Sinds april 2020 ben ik werkzaam voor BDC en verantwoordelijk voor de sales. Ondanks de corona-periode hebben ze mij laten zien hoe prettig het is om te werken voor deze organisatie. Er zijn korte lijnen, flexibele werktijden en hele prettige collega’s! Iedereen komt hier goed tot zijn recht, omdat we ieder in zijn waarde laten en laten doen waar we goed in zijn. Samen komen we altijd verder en dat is ook waar wij voor staan zowel voor onze collega’s als onze klanten!”

 

milou@b21s.nl     /milouvanderplasse/

Business Data Challengers - Edwin van Hoogwaarden

Edwin van Hoogwaarden

“Business Data Challengers is een groep professionele en gedreven collega’s die werkt in het belang van hun klanten. De unieke organisatie, gebaseerd op vertrouwen, vrijheid, en verantwoordelijk, zorgt voor veel energie in de groep. Zo vind ik de ruimte om mijn klanten optimaal te adviseren rondom de inrichting van hun informatievoorziening. Samen met collega’s bouwen we onze kennis en ervaring uit en delen we die door regelmatig bij elkaar te komen. Op die wijze groeien we als groep, een groep waar ik graag deel van ben.”

 

edwin@b21s.nl     /edwin-van-hoogwaarden/

Business Data Challengers - Werner Baars

Werner Baars

“Na vele jaren voor meerdere ICT-dienstverleners gewerkt te hebben, werk ik per 1 September 2020 bij Business Data Challengers. De reden voor mijn overstap is de filosofie en werkwijze van BDC. Er heerst een open cultuur met professionele collega’s waar verantwoordelijkheid voor eigen werkzaamheden vanzelfsprekend is. Daarom voel ik me prima thuis bij BDC en werk ik met veel plezier als BI professional aan data gedreven oplossingen bij verschillende opdrachtgevers.”

 

werner@b21s.nl     /wernerbaars/

Onze challengers - Tom van Dijk

Tom van Dijk

“Professionaliteit en gedrevenheid dat zijn de kenmerken van de mensen die bij Business Data Challengers werken. In een ongedwongen sfeer werken we samen aan de beste oplossingen voor de klant en leren we van elkaar. Kennisdeling is een vanzelfsprekendheid en we komen daarom regelmatig bij elkaar voor presentaties en kennissessies over ons vakgebied. Ook de leuke dingen worden natuurlijk niet gemeden en daarom zijn we een hechte groep mensen die graag voor elkaar en uiteraard de klant een stapje harder willen lopen.”   tom@b21s.nl     /tom-van-dijk/

Christiaan Heersink

“Ik ben bij BDC komen werken omdat het een organisatie is waar enthousiaste collega’s werkzaam zijn op het terrein van Business Intelligence. Qua schaal is het allemaal nog overzichtelijk. Je ziet de collega’s regelmatig en daardoor is het gemakkelijk om een netwerk op te bouwen. Er zijn geen bureaucratische procedures die de grotere spelers op de markt kenmerken. De lijnen zijn kort. Al met al een omgeving waarin ik mij weer echt kan richten op mijn passie, namelijk het testen van Business Intelligence applicaties.”

 

christiaan@b21s.nl     /christiaan-heersink/

Coen Hordijk

“Business intelligence is al vele jaren mijn passie. Bij BDC is veel van deze ervaring en passie aanwezig, waardoor we onze klanten uitstekend kunnen bedienen. Door de minimale overhead bij BDC kan de meeste energie ook in deze passie worden gestoken. Wat een verademing is dat voor zowel de klant als voor mij en mijn collega’s, vergeleken met mijn vorige ICT-dienstverleners.”

 

coen@b21s.nl      /coenhordijk/

Jan van der Meer

“Klant en medewerker centraal stellen. Daar draait het om bij Business Data Challengers. Iedere collega krijgt de ruimte om autonoom aan de slag te gaan. Hiërarchie kennen we niet. Dát maakt ons uniek ten opzichte van traditionele organisaties. Handelen in het belang van de klant en volgens eigen normen en waarden. Zo houden wij onze klanten tevreden en blijven onze Challengers intrinsiek gemotiveerd. Trots!”

 

jan@b21s.nl       /janvdmeer1985/

Markus Edelmann

“Een organisatie die zelforganiserend en plat ingericht is. Waar het individu centraal staat en je jezelf binnen ruime kaders kan ontwikkelen. Waar ruimte standaard aanwezig is om mogelijkheden te creëren en gezamenlijk uit te werken. Dat is de mooie en uitdagende omgeving waarin ik mij thuis voel.”

 

markus@b21s.nl       /markus-edelmann-3329611/

Jouke Hovingh

“Mijn passie ligt in het combineren en omvormen van data tot informatie, zodat deze bijdraagt aan het besluitvormingsproces van organisaties. Bij Business Data Challengers vind ik een omgeving en collega’s die mij uitdagen en waar ik me verder kan ontplooien”   jouke@b21s.nl       /jouke-hovingh-855a2a18/
Business Intelligence man

JIJ ?

Sebastiaan van Holland

“Trots, op Business Data Challengers! Autonomie, gelijkwaardigheid, mandaat en transparantie. Een platform waarin gezamenlijke kennis, ervaring, relaties en vertrouwen samenkomen. Zo heeft iedere collega de ruimte om zich écht te ontplooien in een bruisende en uitdagende omgeving.”

 

sebastiaan@b21s.nl       /vanholland/

Denis Mesic

“Samen groeien, samen met gelijkgestemde professionals werken en samen met onze klanten data gedreven oplossingen neerzetten die er toe doen!
Tegelijkertijd geen gedoe, veel vrijheid maar ook veel verantwoordelijkheid. Dat is wat het werken bij Business Data Challengers leuk maakt.

Mijn passie om uit data informatie te destilleren, informatie overzichtelijk en begrijpelijk te visualiseren en dat ene “WOW”- effect realiseren past heel goed bij de missie van Business Data Challengers.
Wanneer ik aan andere mensen vertel hoe we alles georganiseerd hebben, hoor ik dan ook heel vaak “Wow, wat een bijzonder bedrijf!”

 

denis@b21s.nl       /denis-mesic/

Bassam Shoukri

“Your wings already exist, all you have to do is fly”

Bij BDC hebben wij de wind waardoor we hoog kunnen vliegen om onze doelen te bereiken, onszelf te ontwikkelen en succesvol te zijn in ons werk. Een bijzonder bedrijf met een bijzondere filosofie waarbij we de vrijheid hebben om te doen wat we leuk vinden en elkaar te ondersteunen, dan komt succes vanzelf.

 

bassam@b21s.nl       /bassam-shoukri/

Marten Peninga

“Met veel plezier werk ik aan data gedreven oplossingen. Van idee tot bedrijfsproces en van Data Foundation tot Data Science. BDC biedt daarbij een unieke omgeving waar ik telkens nieuwe energie van krijg. De autonomie en wendbaarheid gecombineerd met professioneel handelen en durven dromen helpt onszelf en onze klanten steeds verder!”

 

marten@b21s.nl       /marten-penninga/

Bart op het Veld

“Ik werk bij Business Data Challengers vanwege de professionaliteit van de collega’s en de open cultuur waar vrijheid en verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden en ontwikkeling voorop staan. Geen 9 tot 5 cultuur maar samen een resultaat neerzetten op basis van samenwerking en resultaatgerichtheid. Dat sluit aan bij hoe ik als BI professional wil werken.”

 

bart@b21s.nl       /bart-op-het-veld/

Niels Aarts

“Mijn doel is altijd om organisaties (meer) data/informatie gedreven te maken; omdat data (en uiteindelijk de juistheid van informatie) een potentiële goudmijn is, kan dit vrijwel altijd leiden tot betere en succesvoller opererende organisaties. Vanuit dit principe ben ik bij de Amarant Groep grondlegger van, en verantwoordelijk voor, de technische en organisatorische implementatie van een organisatiebrede managementinformatie omgeving.”

 

niels@b21s.nl       /nielsaarts/

Lune de Cloo

“Per 1 juli 2019 ben ik via Business Data Challengers bij Zorggroep Alliade in Heerenveen gestart, waar ik me vooral bezighoud met het beheren en ontwikkelen van ETL-processen. Data ontsluiten en omzetten naar informatie waar een organisatie op kan vertrouwen is mijn passie. Gelijkwaardigheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn kernwaarden waar ik veel waarde aan hecht. Ik heb voor BDC gekozen omdat het een platte organisatie is waar ervaren collega’s met veel plezier werken aan data gedreven oplossingen.” 

lune@b21s.nl       /lune-du-cloo/

JIJ

JIJ

Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude