OPLOSSING VOOR IEDER DATAVRAAGSTUK

Benieuwd wat BDC kan betekenen voor jouw organisatie?

Wij transformeren complexe gegevens razendsnel in heldere visualisaties, waardoor je een vertrouwde basis hebt voor besluitvorming. BDC is dé partner voor al je data-uitdagingen. Snelheid en integratie zijn onze krachten. Laat BDC je leiden naar datagedreven succes!

Onze services

DATA ANALYTICS

Analyseer je data!

Wij leveren hoogwaardige data-analyses, waarmee je slimme strategische beslissingen kunt nemen en de kracht van je gegevens kunt ontdekken.

AI-ACT

Controleer je data!

Diepgaande inzichten in het brede spectrum van kunstmatige intelligentie, met een bijzondere focus op verantwoorde AI.

DATA GOVERNANCE

Organiseer je data!

Loop je kansen mis door een gebrekkige gegevenshuishouding? Verbetering van jouw gegevenshuishouding met ons Data Governance framework zorgt voor vertrouwen. De Data Governance aanpak van BDC zorgt ervoor dat jouw data goed wordt georganiseerd!

MANAGED SERVICES

Laat jouw data beheren!

Wij bieden uitgebreide oplossingen voor gegevensbeheer, zodat je bedrijf soepel draait zonder je zorgen te hoeven maken over de complexiteit van data-infrastructuur. Vertrouw op onze expertise voor betrouwbaar en efficiënt beheer van je waardevolle gegevens.

DATA LITERACY

Begrijp je data!

Ontdek waarom het investeren in datageletterdheid niet alleen je medewerkers empowerd, maar ook de concurrentiepositie van jouw bedrijf versterkt in een wereld met steeds meer data!

ACADEMY

Leer het werken met data!

Duik in de wereld van Data met onze Business Data Challengers Academy! Ontvang toegang tot hoogwaardige programma’s en ontwikkel jezelf tot een ware expert in data!

Neem direct contact op!

Benieuwd wat BDC kan betekenen voor jouw organisatie? Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!  Nieuwsbrief:

  Onze expertise gebieden

  Structureren en transformeren van gegevens

  Wij helpen klanten hun dienstverlening te verbeteren, door het (her)structureren en transformeren van gegevens. Door middel van datavirtualisatie, Cloud- en databasetechnologieën zetten wij zowel nieuwe als bestaande data om in waardevolle informatie.

  Bruikbare inzichten en voorspellend vermogen
  Door slimme analyses op basis van dataverzamelingen bieden wij bruikbare inzichten die klanten helpen voorspellend vermogen uit hun data te halen. Dit levert een significante bijdrage aan huidige vraagstukken en toekomstige ambities.
  Interactieve dashboards en passende visualisaties
  Ontdek de kracht van duidelijke inzichten! Laat ons jouw waardevolle gegevens transformeren in levendige rapportages. Met slimme dataverzamelingen bouwen we interactieve dashboards en verbluffende visualisaties. Eén druk op de knop voor een wereld van overzichtelijke data!
  Business Intelligence en analytics architectuur

  Wij realiseren meerwaarde voor de klant door innovatief en interactief een Business Intelligence en Analytics Architectuur te ontwerpen die aansluit bij de behoeften van de klant. Dit biedt aanzienlijke voordelen met betrekking tot datakwaliteit, schaalbaarheid, snelheid en flexibiliteit.

  Data Governance

  Als BDC zien we dat veel organisaties onderkennen dat data van goede kwaliteit een belangrijke “asset” zijn. Met behulp van data kunnen bedrijfsprocessen worden verbeterd. In onze aanpak kijken we langs verschillende assen naar de Data Governance vraagstukken van jouw organisatie. Ontdek meer via onderstaande knop! 

  Cases waar we trots op zijn

  Challengers bezig met loopanalyse BVO

  Eigen ontworpen methodiek voor loopanalyse bij BVO’S

  Onze Challenger Timo heeft zijn eigen ontwikkelde methodiek voor loopanalyse ontwikkelt (m.b.v. python-script). Deze loopanalyse is getest op “high potential” jeugdspelers bij een betaald voetbal organisatie (BVO). En deze test is met succes geslaagd! Komende tijd zullen er meer betaald voetbal organisaties (BVO) volgen en ook zeker andere takken van sport. 

  Waarom klanten voor ons kiezen

  Carintreggeland

  Team Carintreggeland

  'Met BDC hebben we een partner waar de relatie meer betekent dan samenwerken en waarde leveren. BDC ontzorgt ons op het gebied van BI.'

  WoningNet

  Wesley Flaman

  'Wij zijn heel tevreden met de aanpak en professionaliteit van BDC en hebben veel plezier beleefd aan de vlekkeloze samenwerking.'

  Tom Coronel Racing Team

  Tom Coronel

  'Business Data Challengers ondersteunt de gegevens over de auto, de baan en mijzelf om mijn prestaties voortdurend te verbeteren.'

  Ook iets voor jouw organisatie?

  Benieuwd wat BDC kan betekenen voor jouw organisatie? Wij staan je graag te woord. Neem contact op via onderstaande knop!

  Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

  Bezoekadres:

  Hollandse Kade 21
  1391 JD Abcoude