Software trainingen

Welkom op onze Software Trainingen pagina, waar we een uitgebreid scala aan hoogwaardige trainingen aanbieden om jouw digitale vaardigheden te versterken en jouw softwarekennis te vergroten. 

Software trainingen

Qlik Sense Business Analyst

Creëer toffe dashboards in Qlik Sense

Leer hoe je zelf dashboards en analyses kunt maken met behulp van Qlik Sense. Je leert eenvoudige datasets laden, analyses uitvoeren en gebruikmaken van het krachtige associatieve model van Qlik. Tijdens onze tweedaagse training krijg je alle basisvaardigheden aangereikt die nodig zijn om je eigen dashboards in Qlik Sense te ontwerpen en ontwikkelen. Ontdek tevens hoe je jouw nieuwe inzichten effectief kunt delen met collega’s en maak van data een waardevol hulpmiddel voor strategische besluitvorming.

ANALYSEREN MET QLIK SENSE

Qlik Sense: Haal meer uit je data insights

Ontdek de essentie van analyseren in Qlik Sense en ontketen de kracht van data voor weloverwogen, data-geïnformeerde besluitvorming. In onze training leer je niet alleen de basisvaardigheden om effectief te analyseren in Qlik Sense, maar ook hoe je deze inzichten kunt toepassen om strategische beslissingen te ondersteunen. Verhoog je analytische vaardigheden en haal het maximale uit Qlik Sense, waardoor je een waardevolle bijdrage levert aan het succes van je organisatie

Power BI Reporting and data analysis

Power BI Essentials: 2 weken data training

In onze 2-weken durende basistraining ‘Power BI: Zelfrapportage en Data-analyse’ behandelen we diverse aspecten van data-analyse. Leer alles over toegang en profilering van gegevens tot het delen van inzichten en geavanceerde analyses. Elke week ontdek je nieuwe concepten, waardoor je diepgaand begrip opbouwt. Ontvang uitdagende opdrachten om je kennis toe te passen in realistische situaties en maak impact in jouw organisatie.

POWER BI THE BASICS OF DATA MODELING

Dimensional Modeling: Power Up Your Data Skills

In deze training verkennen we hands-on modellering van een Dimensionaal Model, of ‘starmodel.’ Door gegevens in feiten en dimensies te categoriseren, creëer je een helder model dat aansluit bij je bedrijfsprocessen. Deze standaardpraktijk in Business Intelligence is essentieel voor tools zoals Power BI, waardoor efficiënte modelleringsbeslissingen worden gegarandeerd in je dagelijkse analysetaken.

DAX VOOR POWER BI LEVEL 1

DAX Fundamentals: Beheer de Basis van Power BI in één Dag!

In de training “DAX voor Power BI niveau 1 – Fundamenten” leer je in één dag een solide basis van de DAX-taal binnen Power BI. We bespreken alles wat je nodig hebt om je eerste stappen in DAX te zetten en introduceren je aan allerlei nuttige functies. Je leert ook waar je meer informatie kunt vinden en welke handige tools je kunt gebruiken om je DAX overzichtelijk te houden.

POWER BI GOVERNANCE

Power BI Beheer training: Excelleren in Power BI Governance

Deze training richt zich op het effectief beheren van een Power BI-omgeving, inclusief aspecten zoals beveiliging, governance, privacy, gegevenskwaliteit en metadata. We behandelen configuratiefuncties en best practices, met speciale aandacht voor continue monitoring en het gebruik van activiteitenlogs om ervoor te zorgen dat rapporten en analyses van hoogwaardige kwaliteit blijven.

Neem direct contact op!

Benieuwd wat BDC kan betekenen voor jouw organisatie? Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!    Nieuwsbrief:

    Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

    Bezoekadres:

    Hollandse Kade 21
    1391 JD Abcoude