Ook een challenger worden?

Vind je gelijkwaardigheid, autonomie, lokaal werken en samenwerking net zo belangrijk als wij? Ontdek hoe bijzonder BDC is en of er een match is met jouw behoeften.

Business Data Challengers teamuitje op fietsen

Zet je carrière in de volgende versnelling bij de leukste datagedreven organisatie van Nederland! Business Data Challengers ondersteunt bedrijven vanuit een wendbare, slagvaardige organisatie bij het nemen van de noodzakelijke stappen richting datagedreven dienstverlening. BDC ondersteunt organisaties bij hun Data vraagstukken!

BDC is een NO management organisatie (geen hiërarchie) waarin mandaat gekoppeld is aan verantwoordelijkheid. Wij acteren vanuit een structuur voor samenwerking met heldere afspraken. BDC is volledig ingericht op basis van vertrouwen en daarin onderscheiden wij ons van alle andere bedrijven. Zo doen we bij BDC bijvoorbeeld niet aan registratie van verlof, de verantwoordelijkheid voor wanneer en hoelang je verlof opneemt ligt volledig bij jezelf!

Vanuit het gemeenschappelijk begrip gaan wij ervan uit dat de Challengers zelf in staat zijn om te bepalen hoeveel vrije tijd ze nodig hebben om werk en privé in balans te houden en toch hun resultaten te halen. Zo faciliteert BDC dat de consultants zelf regisseur zijn van hun eigen carrière. Als je werkt vanuit vertrouwen is daar geen manager voor nodig!

Vind je gelijkwaardigheid, autonomie, lokaal werken en samenwerking net zo belangrijk als wij? Want zeg nou eerlijk, wat is er nou leuker dan bij een bedrijf te werken waar je niet afhankelijk bent van management of staf maar samen met de collega’s aan het roer staat!

Consultants kiezen voor Business Data Challengers omdat we meer bieden dan alleen goede arbeidsvoorwaarden. Zij werken bij een bedrijf dat een intercollegiaal platform vormt waarbij de klant centraal staat. Waar je ondersteund wordt door eenvoudige processen in een bedrijf zonder hiërarchie en waar je alle ruimte krijgt om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en die van het bedrijf.

Herken jij jezelf in de volgende gedragscompetenties; zelfstandig, zelfredzaam en verantwoordelijk, dan heb je bij Business Data Challengers mandaat om keuzes te maken en invloed te hebben.

Mogelijke functies

 • Opleiding: HBO of WO
 • Brede kennis en ervaring met één of meerdere BI tools
 • Werkervaring met datamodellering en theorieën van Kimball, Inmon, Datavault etc.
 • Kennis van datawarehouse architecturen
 • Werkervaring met moderne Business Intelligence tools en technieken is een pré
 • Ervaring met Microsoft dataplatformtechnologie en tooling is een pré
 •  Minimaal 3 jaar werkervaring

Herken jij je hierin? Dan ben jij onze nieuwe Challenger!

Als Data Engineer ben je verantwoordelijk voor het koppelen, organiseren en ontsluiten van data, zodat anderen in de organisatie hier effectief gebruik van kunnen maken. In deze rol heb je regelmatig contact met stakeholders aan de business kant. Je vindt het leuk om nieuwe technologieën te ontdekken, verder te verkennen en deze te delen met je collega’s en opdrachtgevers.

Beschik jij over

 • Ervaring met het realiseren van cloud gebaseerde data driven oplossingen
 • Kennis van Microsoft Azure of ervaring als ETL developer en sta je open voor nieuwe technologieën?

Dan ben jij onze nieuwe Challenger!

Als Data Architect ontwerp je de architectuur die de basis vormt voor het Data & Analytics platform van onze klanten. Je schetst een platform en solution architectuur, adviseert oa over Data Governance vraagstukken. Daarnaast ondersteun je de klanten met het maken van de keuze tussen cloud en on-premise oplossingen.

Beschik jij over

 • Opleiding: HBO of WO
 • Minimaal 3 jaar werkervaring
 • Voor deze functie is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI, datawarehousing, datalakes, Analytics en bijbehorende tooling

Herken jij je hierin? Dan ben jij onze nieuwe Challenger!

Ben jij de Business-Informatie analist die zaken tot op het bot uit zoekt, klanten weet te challengen? Als analist sla je de brug tussen het technische en functionele. Je stelt requirements op en prioriteert deze in overleg met de business en het team. Op basis van jouw technische kennis, organisatiesensitiviteit ben jij in staat om iedere businessvraag te vertalen naar technische oplossingen.

Beschik jij over

 • Opleiding: HBO of WO
 • Minimaal 3 jaar werkervaring

Bij BDC zijn we altijd op zoek naar nieuwsgierige analisten die onze klanten weten te challengen. Meld je snel aan!

Binnen ons team van Challengers ben jij een expert op het gebied van Microsoft BI tools. En beschik je over vergaande Power BI ontwikkelkennis en ben je in staat om Power BI infra-architectuur in te richten conform Power BI Enterprise Deployment richtlijnen.

Beschik jij over

 • Opleiding: HBO of WO
 • Minimaal 3 jaar werkervaring

Herken jij je hierin? Dan ben jij onze nieuwe Challenger!

Ben je geïnteresseerd om je als Challenger aan te sluiten binnen BDC maar zit jouw perfecte rol er niet bij? Dan is een open sollicitatie van harte welkom. Begeleid je profiel met een motivatie welke rol of werkzaamheden bij jou passen.

Zoek je een nieuwe uitdaging en heb je passie voor Data?

Zet je carrière dan in de volgende versnelling bij de leukste data-gedreven organisatie van Nederland!

 

Wij bieden

Je hebt een match met BDC als je wordt gedreven door je passie voor Data en zelfredzaamheid en autonomie belangrijk vindt. Als Challengers ben je zelf verantwoordelijk voor je eigen carrière! En uiteraard bieden we:

 •  Gelijkwaardigheid
 •  Samenwerking
 •  Gemeenschappelijk begrip
 •  Flexibiliteit
 • Regionaal en zelforganiserende teams

Waarom onze challengers voor BDC kiezen

Bassam Shoukri

Challenger

"Bij Business Data Challengers hebben wij de wind waardoor we hoog kunnen vliegen om onze doelen te bereiken, onszelf te ontwikkelen en succesvol te zijn in ons werk. Een bijzonder bedrijf met een bijzondere filosofie waarbij we de vrijheid hebben om te doen wat we leuk vinden en elkaar te ondersteunen, dan komt succes vanzelf."

Hetty Wessel-Smit

Challenger

"Bij Business Data Challengers kan ik me ontwikkelen en kan ik mijn ei kwijt. Ik krijg de kans om grenzen te slechten en niet te stoppen bij wat mensen voor mogelijk achten. De combinatie van lekker als consultant aan de slag en werken met universiteiten aan nieuwe ontwikkelingen is voor mij ideaal."

Sebastiaan van Holland

Challenger

"Trots, op Business Data Challengers! Autonomie, gelijkwaardigheid, mandaat en transparantie. Een platform waarin gezamenlijke kennis, ervaring, relaties en vertrouwen samenkomen. Zo heeft iedere collega de ruimte om zich écht te ontplooien in een bruisende en uitdagende omgeving."

Foto challenge

!!Onze Challengers nemen in de deze challenge de Business Data Challengers tassen mee op reis. Zo zijn de tassen al op de volgende plekken, steden en landen geweest: Tunesië, Las Vegas, Gran Canaria, Parijs, Grand Canyon. Zie hieronder een aantal foto’s van de tas op reis én van teamuitjes.

Heb jij als relatie van BDC zelf ook een leuke foto met één van onze gadgets? Stuur deze dan naar ons en dan plaatsen wij de foto!

Business Data Challengers TeamBusiness Intelligence VoorwaartsBusiness Intelligence - Business Data ChallengersBusiness Data Challengers - Tom CoronelBusiness IntelligenceTom Coronel - Business Data ChallengersBusiness Intelligence betrokkenheidBusiness Intelligence 01Business Data Challengers BetrokkenheidBusiness Intelligence kerstborrel

Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude

Business Intelligence Organisatiescan

OP WEG NAAR EEN DATA-GEDREVEN ORGANISATIE...

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van onze organisatiescan brochure.

Klik hier voor de brochure

Business Data Challengers - Logo Wit

BDC ACADEMY
Data visualisatie met React.js en D3.js

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van de cursus brochure.

Klik hier voor de cursus brochure
Klik hier voor de cursus brochure

Business Data Challengers - Logo Wit

BDC ACADEMY
D3.js Fundamentals

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van de cursus brochure.

 

Klik hier voor de cursus brochure

Business Data Challengers - Logo Wit

BDC ACADEMY
React.js Fundamentals

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van de cursus brochure.

 

Klik hier voor de cursus brochure