Ook een challenger worden?

Vind je gelijkwaardigheid, autonomie, lokaal werken en samenwerking net zo belangrijk als wij? Ontdek hoe bijzonder BDC is en of er een match is met jouw behoeften.

Business Data Challengers team

Boost jouw carrière! 

Geef je carrière een boost bij Business Data Challengers, de meest enthousiaste datagedreven organisatie van Nederland! We begeleiden bedrijven met wendbare, doortastende dienstverlening om stappen te zetten naar datagedreven succes. Bij BDC, een NO management organisatie zonder hiërarchie acteren wij vanuit een structuur voor samenwerking met heldere afspraken. BDC is volledig ingericht op basis van vertrouwen en daarin onderscheiden wij ons van andere bedrijven. Bij ons bepaal je zelf wanneer je verlof opneemt, omdat we vertrouwen op jouw eigen verantwoordelijkheid. Bij BDC zijn Challengers de regisseurs van hun eigen carrière, want wie vertrouwt, heeft geen manager nodig!

Waarom werken bij BDC?

Vind jij gelijkwaardigheid, autonomie en lokaal samenwerken net zo belangrijk als ons? Bij Business Data Challengers hoef je niet te leunen op management of staf, want hier staan we samen met onze collega’s aan het roer!

Waarom kiezen consultants voor BDC? Omdat we meer bieden dan alleen goede arbeidsvoorwaarden. We vormen een intercollegiaal platform waar de klant centraal staat. Met eenvoudige processen, geen hiërarchie en volop ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling én die van het bedrijf.

Herken je jezelf in zelfstandig, zelfredzaam en verantwoordelijk? Bij Business Data Challengers krijg je de kans om keuzes te maken en echt impact te maken. Doe mee en ontdek de kracht van samenwerking bij BDC!

Mogelijke functies

Challenger

Oók gek op data?

Wil jij deel uitmaken van onze Challengers? Bij ons draait alles om data, en wij zoeken mensen die dezelfde passie delen. Grijp nu de kans om jouw carrière te lanceren!

 • Opleiding: HBO of WO
 • Brede kennis en ervaring met één of meerdere BI tools
 • Werkervaring met datamodellering en theorieën van Kimball, Inmon, Datavault etc.
 • Kennis van datawarehouse architecturen
 • Werkervaring met moderne Business Intelligence tools en technieken is een pré
 • Ervaring met Microsoft dataplatformtechnologie en tooling is een pré
 • Minimaal 3 jaar werkervaring

Herken jij je hierin? Dan ben jij onze nieuwe Challenger!

Data Engineer

Koppelen, organiseren en ontsluiten van data!

Als Data Engineer ben je verantwoordelijk voor het koppelen, organiseren en ontsluiten van data, zodat anderen in de organisatie hier effectief gebruik van kunnen maken. In deze rol heb je regelmatig contact met stakeholders aan de business kant. Je vindt het leuk om nieuwe technologieën te ontdekken, verder te verkennen en deze te delen met je collega’s en opdrachtgevers.

Beschik jij over

 • Ervaring met het realiseren van cloud gebaseerde data driven oplossingen
 • Kennis van Microsoft Azure of ervaring als ETL developer en sta je open voor nieuwe technologieën?

Dan ben jij onze nieuwe Challenger!

Data Architect

Ontwerp de basis voor Data & Analytics!

Als Data Architect ontwerp je de architectuur die de basis vormt voor het Data & Analytics platform van onze klanten. Je schetst een platform en solution architectuur, adviseert oa over Data Governance vraagstukken. Daarnaast ondersteun je de klanten met het maken van de keuze tussen cloud en on-premise oplossingen.

Beschik jij over

 • Opleiding: HBO of WO
 • Minimaal 3 jaar werkervaring
 • Voor deze functie is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van BI, datawarehousing, datalakes, Analytics en bijbehorende tooling

Herken jij je hierin? Dan ben jij onze nieuwe Challenger!

Business-informatie analist

Ben jij goed in het analyseren?

Ben jij de Business-Informatie analist die niet bang is om tot in de kern te graven en klanten te Challengen? Als analist sla je de brug tussen het technische en functionele. Je stelt requirements op en prioriteert deze in overleg met de business en het team. Op basis van jouw technische kennis, organisatiesensitiviteit ben jij in staat om iedere businessvraag te vertalen naar technische oplossingen.

Beschik jij over

 • Opleiding: HBO of WO
 • Minimaal 3 jaar werkervaring

Bij BDC zijn we altijd op zoek naar nieuwsgierige analisten die onze klanten weten te challengen. Meld je snel aan!

Power BI Specialist

Gek op Power BI?

In ons dynamische team van Challengers ben jij de expert op het gebied van Microsoft BI tools. Beschik je over vergaande Power BI ontwikkelkennis en ben je in staat om Power BI infra-architectuur in te richten conform Power BI Enterprise Deployment richtlijnen?

Heb jij:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding?
 • Minimaal 3 jaar werkervaring?

Als je jezelf hierin herkent, dan ben jij de Challenger waar wij naar op zoek zijn! Dit is jouw moment om te schitteren als onze nieuwe Challenger!

Open sollicitatie

Sluit je aan als Challenger!

Droom je van een rol als Challenger bij BDC, maar zie je niet de perfecte vacature? Geen probleem! We verwelkomen open sollicitaties met open armen. Vertel ons waar jij in uitblinkt en welke rol of taken jouw hart sneller doen kloppen.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging en een kans om je passie voor data verder te ontdekken? Geef je carrière een boost bij de leukst datagedreven organisatie van Nederland!

Waar wacht je nog op? Laat ons weten waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team. Jouw avontuur bij BDC begint hier!

Wij bieden

 •  Gelijkwaardigheid
 •  Samenwerking
 •  Gemeenschappelijk begrip
 •  Flexibiliteit
 • Regionaal en zelforganiserende teams

Waarom onze challengers voor BDC kiezen

Bassam Shoukri

Challenger

Bij Business Data Challengers hebben wij de wind waardoor we hoog kunnen vliegen om onze doelen te bereiken, onszelf te ontwikkelen en succesvol te zijn in ons werk. Een bijzonder bedrijf met een bijzondere filosofie waarbij we de vrijheid hebben om te doen wat we leuk vinden en elkaar te ondersteunen, dan komt succes vanzelf.

Hetty Wessel-Smit

Challenger

Bij Business Data Challengers kan ik me ontwikkelen en kan ik mijn ei kwijt. Ik krijg de kans om grenzen te slechten en niet te stoppen bij wat mensen voor mogelijk achten. De combinatie van lekker als consultant aan de slag en werken met universiteiten aan nieuwe ontwikkelingen is voor mij ideaal.

Sebastiaan van Holland

Challenger

Trots, op Business Data Challengers! Autonomie, gelijkwaardigheid, mandaat en transparantie. Een platform waarin gezamenlijke kennis, ervaring, relaties en vertrouwen samenkomen. Zo heeft iedere collega de ruimte om zich écht te ontplooien in een bruisende en uitdagende omgeving.

Foto challenge

Onze Challengers gaan de uitdaging aan en nemen de Business Data Challengers tassen mee op een wereldwijde reis! Deze avontuurlijke tassen hebben al indrukwekkende bestemmingen bereikt, waaronder Tunesië, Las Vegas, Gran Canaria, Parijs, en de Grand Canyon. Hieronder zie je enkele foto’s van de tas op reis en tijdens teamuitjes.

Maar dat is niet alles! We hebben met al onze Challengers een opwindende fotowedstrijd gehouden. Samen hebben we opdrachten en cursussen fotografie verkend, waardoor we niet alleen geweldige plekken hebben bereikt, maar ook fotografievaardigheden hebben ontwikkeld. Heb jij als relatie van BDC ook een geweldige foto met een van onze gadgets? Stuur het dan naar ons en wij delen het met trots!

Business Intelligence 01Business Intelligence kerstborrelBusiness Data Challengers BetrokkenheidBusiness Intelligence betrokkenheidTom Coronel - Business Data ChallengersBusiness Data Challengers TeamBusiness IntelligenceBusiness Data Challengers - Tom Coronel - AudiRS3Business Intelligence VoorwaartsBusiness Data Challengers teamuitje op fietsenBusiness Intelligence - Business Data ChallengersBusiness Data Challengers teamBusiness Data Challengers - Tom CoronelUnieke werkomgeving van Business Data Challengers.werken-bij-business-data-challengers

Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude