BUSINESS DATA CHALLENGERS

Data omzetten naar waardevolle informatie is onze Passie.

Van het maken van eenvoudige standaardrapportages, het ontwikkelen van slimme algoritmes tot het advies en de inrichting van een compleet Datawarehouse. Wij helpen organisaties bij hun ontwikkeling naar data gedreven dienstverlening. BDC gaat de Challenge aan om meerwaarde uit uw data te halen.

Wij helpen organisaties in alle vraagstukken op het gebied van data- en informatiemanagement. Onze specialisatie richt zich op Analytics, Business Intelligence, Datawarehousing en Data Science.

Analyseer èn visualiseer, ontgrendel de werkelijke waarde van uw data.

BDC maakt snel, overzichtelijke en duidelijke visualisaties van uw informatie vanuit geavanceerde analyses van uw gegevens. Dit creëert een vertrouwde basis voor besluitvorming. BDC integreert en verbindt uw gegevens sneller dan u ooit voor mogelijk heeft gehouden.

Informatie en data-visualisatievragen variëren binnen uw organisatie. BDC past zich aan deze verschillende behoeften aan, of u nu gegevens voorbereidt en verrijkt met Power BI, Qlik, SAS of andere hulpprogramma’s, BDC is uw partner voor data-vraagstukken.

Over ons

WHY

DE WERELD VERANDERT IN EEN RAZEND TEMPO

Technologische ontwikkelingen zorgen voor ongekend hoge communicatiesnelheid en leveren een overvloed aan data. Consumenten verwachten meer kwaliteit bij de aanschaf van producten, eisen uiterst professionele dienstverlening en stellen steeds complexere vragen. Organisaties worden continu geconfronteerd met een veranderende omgeving, wat vraagt om eindeloos aanpassingsvermogen. Dát is precies waar wij in excelleren. Vanuit een wendbare en slagvaardige organisatie, ondersteunt Business Data Challengers bedrijven bij het nemen van de noodzakelijke stappen richting een data-gedreven organisatie.

DE HOEVEELHEID AAN DATA BLIJFT EXPLOSIEF GROEIEN

Wij geloven dat de explosief toenemende hoeveelheid data van invloed is op de ingrijpende transformatie in onze snel veranderende wereld. Wat vandaag een vernieuwend idee is, is morgen noodzaak. Juist daarom is het van belang jouw organisatie in de volle breedte schaalbaar, duurzaam en efficiënt in te richten. Altijd up-to-date, op basis van data-gedreven besluitvorming.

Wij worden enorm enthousiast van deze uitdagende ontwikkeling! De nieuwe dynamiek kenmerkt zich door strengere eisen op het gebied van operationele processen. Tevens verwacht men innovatieve producten en dienstverlening. Snelheid van zowel operatie als innovatie zijn de bepalende kenmerken van wendbare data-gedreven organisaties.

ONZE TOEGEVOEGDE WAARDE

Deze nieuwe realiteit hebben we vertaald naar verschillende aandachtsgebieden, die in succesvolle samenwerkingsstructuren toegevoegde waarde voor onze klanten bieden. Dankzij ons aanpassingsvermogen en de transparante manier van werken, creëren we duidelijkheid voor onze klanten. Door middel van passende afspraken ontstaat een gemeenschappelijke waarde voor betrokken partijen, in wat wij “het platform voor samenwerking” noemen.

HOW

DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Wij werken samen in goede harmonie. Dit doen we op basis van goede afspraken. En daar zijn we trots op.

EENVOUD IN ONDERSTEUNING

Wij bieden zowel onze klanten als onze collega’s maximale ondersteuning. Dit doen we door gebruik te maken van eenvoudige processen. De kracht zit in de eenvoud.

SAMEN AUTONOOM

Business Data Challengers bestaat uit zelf-organiserende teams zonder hiërarchie. Resultaat, plezier en elkaar versterken staan hierin centraal.

VERTROUWEN EN EMPATHIE

Vanuit het perspectief om onze klanten te willen begrijpen en door te werken aan een gemeenschappelijk denk- en referentiekader, creëren wij vertrouwen, betrokkenheid en empathie.

PROFESSIONELE ONAFHANKELIJKHEID

Gemeenschappelijk begrip en professionele onafhankelijkheid. Wij geloven dat, in combinatie met de juiste methoden, technieken en tools, iedereen maximaal kan presteren.

BETER FUNCTIONERENDE ORGANISATIE

Wij zijn ervan overtuigd dat een vrije, sociale omgeving en passende beloningen bijdragen aan een beter functionerende organisatie.

EEN INTERCOLLEGIAAL PLATFORM VOOR WAARDECREATIE

In het platform voor samenwerking werken opdrachtgevers en professionals samen om organisatorische vraagstukken aan te pakken. Geen symptoombestrijding, maar een blijvend resultaat en gemeenschappelijke waarde. Wij geloven dat je dit bereikt wanneer de juiste mensen bij elkaar komen en samen de verantwoordelijkheid nemen voor jouw Challenge.

WHAT

SERVICES

Onze professionele en managed services zijn direct toe te passen in de dagelijkse operatie van uw bedrijf. Wij bieden de nodige kennis en ervaring om van uw BI of Analytics project een succes te maken.

SOFTWARE / CLOUD

Wij bekijken vanuit klantperspectief, maar samen met de opdrachtgever, welke Software/Cloud-oplossing het best aansluit bij de behoefte van de klant.

SOLUTIONS

Vanuit kennis, absorptie van resultaten elders en het continu evalueren van onze eigen activiteiten, werken wij samen met klanten actief aan herhaalbare oplossingen.

KERNWAARDEN

Gelijkwaardigheid, samenwerking, gemeenschappelijk begrip en flexibiliteit.

Deze kenmerken vormen de rode draad in onze kernwaarden.
Zo creëren we met z’n allen toegevoegde waarde in de structuur voor samenwerking en dienstverlening.

ONZE AANDACHTSGEBIEDEN

DATA

Wij helpen klanten hun dienstverlening te verbeteren, door het (her)structureren en transformeren van gegevens. Door middel van datavirtualisatie, Cloud- en databasetechnologieën zetten wij zowel nieuwe als bestaande data om in waardevolle informatie.

ANALYTICS

Door slimme analyses op basis van dataverzamelingen, bieden wij bruikbare inzichten die klanten helpen voorspellend vermogen uit hun data te halen. Dit levert een significante bijdrage aan huidige vraagstukken en toekomstige ambities.

PRESENTATIE

Hoe maken we data overzichtelijk? Wij verwerken uw waardevolle informatie in betrouwbare rapportages. Door de juiste dataverzamelingen in te zetten, creëren we interactieve dashboards en passende visualisaties. Slechts één druk op de knop.

BI-ARCHITECTUUR

Wij realiseren meerwaarde voor de klant, door innovatief en interactief een Business Intelligence en Analytics Architectuur te ontwerpen die aansluit bij de behoeften van de klant. Dit biedt aanzienlijke voordelen met betrekking tot datakwaliteit, schaalbaarheid, snelheid en flexibiliteit.

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude

Contact:

085 2006 216

info@b21s.nl

Business Intelligence Organisatiescan

OP WEG NAAR EEN DATA-GEDREVEN ORGANISATIE...

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van onze organisatiescan brochure.

Klik hier voor de brochure

Business Data Challengers - Logo Wit

BDC ACADEMY
Data visualisatie met React.js en D3.js

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van de cursus brochure.

Klik hier voor de cursus brochure
Klik hier voor de cursus brochure

Business Data Challengers - Logo Wit

BDC ACADEMY
D3.js Fundamentals

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van de cursus brochure.

 

Klik hier voor de cursus brochure

Business Data Challengers - Logo Wit

BDC ACADEMY
React.js Fundamentals

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van de cursus brochure.

 

Klik hier voor de cursus brochure