DATA OMZETTEN NAAR WAARDEVOLLE INFORMATIE IS ONZE PASSIE

Van het creëren van eenvoudige rapportages tot het ontwikkelen van slimme algoritmes en het vakkundig inrichten van volledige Datawarehouses bij Business Data Challengers gaan we verder dan alleen data- en informatiemanagement. We zijn jouw partner voor vraagstukken op het gebied van Analytics, Business Intelligence, Datawarehousing, Data Engineering en Data Science. Laat ons je begeleiden naar datagedreven succes!

Quote over data. Data Analytics is the furture, and the furture is data.

Al vele jaren maken wij het verschil

Bij Business Data Challengers zetten we alles op alles om organisaties slimmer te maken en vooraanstaande bedrijven te ondersteunen bij het nemen van betere beslissingen. Onze Challengers bevinden zich door het hele land, gewijd aan innovatieve oplossingen bij onze gewaardeerde opdrachtgevers.

Wij zijn ervan overtuigd dat de explosieve groei van data een diepgaande transformatie teweegbrengt in de snel evoluerende wereld. Wat vandaag als een kans wordt gezien, wordt morgen een absolute noodzaak.

Bij BDC draait alles om de betrokkenheid van onze medewerkers en de tevredenheid van onze klanten. Geen hiërarchie, geen vastgeroeste processen; dat maakt ons uniek ten opzichte van traditionele organisaties.” Dat is de BDC-manier van werken.

Onze kernwaarden

We geloven in het creëren van toegevoegde waarde voor onze klanten door een structuur van samenwerking en dienstverlening.

  • Gelijkwaardigheid
  • Samenwerking
  • Vertrouwen
  • Gemeenschappelijk begrip
  • Flexibiliteit
  • Regionaal en zelforganiserende teams

De Why, How & What van Business Data Challengers

WHY

Bij Business Data Challengers streven we ernaar organisaties wendbaar te maken in een snel veranderende wereld, waar de hoeveelheid data explosief blijft groeien. Samen met onze klanten ontwikkelen we datagedreven dienstverlening om in te spelen op deze dynamische omgeving.

HOW

We maken duidelijke afspraken en bieden waarde herkenning en maximale ondersteuning aan onze klanten en onze Challengers. We gebruiken eenvoudige processen, werken met zelf-organiserende teams zonder hiërarchie en creëren vertrouwen vanuit een gemeenschappelijk begrip.

WHAT

We brengen de juiste mensen bij elkaar en nemen de verantwoordelijkheid voor onze dienstverlening door de inzet van gespecialiseerde Professionals en Managed services op het gebied van Data, Analytics, Presentatie, Business Intelligence en Analytics Architectuur.

Ook iets voor uw organisatie?

Is er een datavraagstuk dat u samen met ons wilt oplossen?
We denken graag mee.

Maatschappelijk betrokken

Business Data Challengers past maatschappelijke betrokkenheid toe in de breedste zin van het woord. Niet alleen richting onze medewerkers en klanten, maar ook richting de omgeving waar we dagelijks in werken en leven. Zo steunen wij lokale verenigingen en stichtingen waar onze collega’s betrokkenheid mee hebben, maar ook globale initiatieven.

Business Data Challengers MVO Duurzaam ondernemen

Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude