DATA OMZETTEN NAAR WAARDEVOLLE INFORMATIE IS ONZE PASSIE

Van het maken van eenvoudige standaardrapportages, het ontwikkelen van slimme algoritmes tot het advies en de inrichting van een compleet Datawarehouse. Business Data Challengers helpt organisaties in alle vraagstukken op het gebied van data- en informatiemanagement. Onze specialisatie richt zich op Analytics, Business Intelligence, Datawarehousing en Data Science.

Quote over data. Data Analytics is the furture, and the furture is data.

Al vele jaren maken wij het verschil

Wij zijn met Business Data Challengers continu bezig om organisaties slimmer te maken en helpen vooraanstaande bedrijven om betere beslissingen te nemen. We werken landelijk en onze Challengers zijn vooral te vinden bij onze opdrachtgevers, waar ze werken aan innovatieve oplossingen.

Wij geloven dat de explosief toenemende hoeveelheid data van invloed is op de ingrijpende transformatie in de snel veranderende wereld. Wat vandaag een kans is, is morgen noodzaak.

Binnen BDC draait het niet om zoveel mogelijk winst maken, maar staat het belang van de medewerker en de klant centraal. ‘Natuurlijk moeten wij geld verdienen om het bedrijf draaiende te houden, maar we verliezen de medewerker niet uit het oog. Hiërarchie kennen we niet, klassieke processen kennen we niet, dát maakt ons uniek ten opzichte van traditionele organisaties.

Onze kernwaarden

We geloven in het creëren van toegevoegde waarde voor onze klanten door een structuur van samenwerking en dienstverlening.

  • Gelijkwaardigheid
  • Samenwerking
  • Vertrouwen
  • Gemeenschappelijk begrip
  • Flexibiliteit
  • Regionaal en zelforganiserende teams
Business Intelligence Oplossingen

De Why, How & What
van BDC

WHY
Organisaties wendbaar maken door samen met hen datagedreven dienstverlening te ontwikkelen in een razendsnel veranderende wereld waarin de hoeveelheid aan data explosief blijft groeien.

HOW
We maken duidelijke afspraken en bieden waarde herkenning en maximale ondersteuning aan onze klanten en onze Challengers. We gebruiken eenvoudige processen, werken met zelf-organiserende teams zonder hiërarchie en creëren vertrouwen vanuit een gemeenschappelijk begrip.

WHAT
We brengen de juiste mensen bij elkaar en nemen de verantwoordelijkheid voor onze dienstverlening door de inzet van gespecialiseerde Professionals en Managed services op het gebied van Data, Analytics, Presentatie, Business Intelligence en Analytics Architectuur.

Ook iets voor uw organisatie?

Is er een datavraagstuk dat u samen met ons wilt oplossen?
We denken graag mee.

Maatschappelijk betrokken

Business Data Challengers past maatschappelijke betrokkenheid toe in de breedste zin van het woord. Niet alleen richting onze medewerkers en klanten, maar ook richting de omgeving waar we dagelijks in werken en leven. Zo steunen wij lokale verenigingen en stichtingen waar onze collega’s betrokkenheid mee hebben, maar ook globale initiatieven.

Business Data Challengers MVO Duurzaam ondernemen

Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude

Business Intelligence Organisatiescan

OP WEG NAAR EEN DATA-GEDREVEN ORGANISATIE...

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van onze organisatiescan brochure.

Klik hier voor de brochure

Business Data Challengers - Logo Wit

BDC ACADEMY
Data visualisatie met React.js en D3.js

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van de cursus brochure.

Klik hier voor de cursus brochure
Klik hier voor de cursus brochure

Business Data Challengers - Logo Wit

BDC ACADEMY
D3.js Fundamentals

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van de cursus brochure.

 

Klik hier voor de cursus brochure

Business Data Challengers - Logo Wit

BDC ACADEMY
React.js Fundamentals

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van de cursus brochure.

 

Klik hier voor de cursus brochure