Tom Coronel TCR-Europe Champion! #1

In de wereld van snelheid, passie en ongekend doorzettingsvermogen heeft Tom Coronel zichzelf op glorieuze wijze gekroond tot de kampioen van TCR Europe. Wat een jaar van opwinding, adrenaline en onvergetelijke momenten! Het is met trots en enthousiasme dat we als trotse partners van Tom Coronel deze fantastische prestatie vieren!

Tom Coronel heeft bewezen dat met toewijding, vaardigheid en een ontembare geest, alles mogelijk is. Zijn reis naar het kampioenschap is niet alleen een persoonlijke triomf, maar een inspiratie voor iedereen die gelooft in het streven naar grootsheid.

Als Business Data Challengers voelen we ons bevoorrecht om deel uit te maken van dit epische avontuur. Samen met Tom hebben we niet alleen snelheden bereikt die de grenzen van de autosport verleggen, maar hebben we ook de kracht van vastberadenheid en teamwork ervaren.

Aan Tom Coronel, de kampioen van TCR Europe, willen we onze oprechte felicitaties overbrengen!

Dank je wel, Tom Coronel, voor het delen van dit buitengewone jaar met ons. Op naar nog meer successen, nog meer snelheden, en bovenal, op naar nog meer onvergetelijke avonturen!

Met oprechte felicitaties,

Het Team van Business Data Challengers! ๐Ÿคฉ๐Ÿ†

Tom Coronel - Business Data Challengers

Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

๎€

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude