Business Data Challengers in Italië!

Challengers overwinnen de Italiaanse Zipline en genieten van het prachtige Italië!

Donderdag ochtend staan alle Challengers klaar op Schiphol. We gaan vertrekken naar Italië! Ieder jaar gaat Business Data Challengers (BDC) met alle Challengers op avontuur! Na Spanje en Portugal was het nu tijd voor Italië.

We zijn aangekomen in Milaan, een stad doordrenkt van geschiedenis en cultuur. Onze Challengers hebben de dag doorgebracht met het verkennen van de prachtige bezienswaardigheden en het overheerlijke eten met het hele team. Net zoals ons jaarlijks tripje, is het ook traditie om hierbij een passende outfit te laten maken! Deze kleding draagt de namen van onze Challengers in de vorm van Italië, als een tastbare herinnering aan dit unieke avontuur. 🇮🇹

Na de ervaring in Milaan was het tijd om verder te reizen en meer van het prachtige Italië te ontdekken. Er staat ons een nieuw avontuur te wachten terwijl we onze reis voortzetten naar het betoverende Lago Maggiore. Daar zullen we deelnemen aan allerlei leuke activiteiten en kennisuitwisselingen. Een hoogtepunt van onze tijd aan het meer zal de zipline-ervaring zijn, waar we opnieuw de grenzen van opwinding zullen verkennen met een snelheid van 120 km per uur en een vrije val van 360 meter in slechts 90 seconden!

Terwijl we terugblikken op deze onvergetelijke reis met Business Data Challengers door het betoverende Italië, kunnen we met een glimlach zeggen dat het niet alleen een avontuur was, maar ook een tijd van gezelligheid, verbondenheid en groei.

Deze reis bood ons de gelegenheid om niet alleen professionele inzichten te delen, maar ook om persoonlijke banden te versterken. We hebben momenten van plezier gedeeld, samen gelachen en onvergetelijke herinneringen gecreëerd die ons altijd zullen bijblijven.

Bedankt aan iedereen die deze reis zo speciaal heeft gemaakt. Laten we deze herinneringen koesteren en uitkijken naar nog vele gezamenlijke avonturen in de toekomst

Volg Business Data Challengers op onze socials om betrokken te blijven bij alle opwindende momenten van onze reizen! Blijf op de hoogte voor meer updates, verhalen en foto’s terwijl we en nieuwe Challenges aangaan.

 

 

Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude