(Generative) AI Literacy trainingen

In een wereld waar gegevens overvloedig zijn en informatie de drijvende kracht achter besluitvorming is, is het cruciaal om data niet alleen te verzamelen, maar ook te begrijpen en toe te passen. Wij  streven  ernaar om Data Literacy vaardigheden toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht het ervaringsniveau.

"Is AI een bedreiging voor de mensheid?" Challenger Hetty heeft hier verschillende artikels over geschreven klik op de button om de artikelen te lezen:

Hetty Wessel-Smit
(Generatieve) AI Literacy

AI awareness

AI awareness 4 all

Maak je klaar voor een inspirerende ‘Lights On’-sessie, een reis vol praktijkvoorbeelden en verhelderende discussies over datageletterdheid. 

Data Kritisch Beschouwen

Kritisch Denken en Methodisch Vragen Stellen

Het benutten van het volledige potentieel van data in de huidige gegevens gestuurde wereld vereist een juiste mix van nieuwsgierigheid, scepsis en kritisch denken. Deze vaardigheden zijn essentieel voor weloverwogen besluitvorming en het verkrijgen van diepere zakelijke inzichten. Tijdens de training leer je hiaten in visualisaties te identificeren en een methodische aanpak te hanteren bij het stellen van vragen, met uitgebreide voorbeelden.

Empower de organisatie

Versterk je bedrijf met Data & Analyses

Een Data Literate Organisatie streeft naar het maximaliseren van het potentieel en het bevorderen van opmerkelijke groei. In onze training behandelen we de essentie van Data Literacy en de transformerende impact op het bedrijfsleven, waarbij we je begeleiden in effectieve analyse van de data-omgeving en het afstemmen van KPI’s op strategische doelstellingen voor een naadloze integratie met de bedrijfsdoelstellingen van de organisatie.

Agile Data & Analytics

Agile Data Excellence: Snel & Samenwerkend

Agility is cruciaal voor een succesvolle datastrategie; een iteratieve aanpak helpt organisaties hun strategieën voortdurend te aan te pasen. Agile ontwikkeling in data- en analyseprojecten richt zich op snelle waardelevering, samenwerking en het succesvol opleveren van sprints. Het omarmen van agile principes geeft organisaties een concurrentievoordeel, stelt hen in staat snel te reageren op bijv. marktveranderingen.

Neem direct contact op!

Benieuwd wat BDC kan betekenen voor jouw organisatie? Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!  Nieuwsbrief:

  Onze expertise gebieden

  Structureren en transformeren van gegevens

  Wij helpen klanten hun dienstverlening te verbeteren, door het (her)structureren en transformeren van gegevens. Door middel van datavirtualisatie, Cloud- en databasetechnologieën zetten wij zowel nieuwe als bestaande data om in waardevolle informatie.

  Interactieve dashboards en passende visualisaties

  Ontdek de kracht van duidelijke inzichten! Laat ons jouw waardevolle gegevens transformeren in levendige rapportages. Met slimme dataverzamelingen bouwen we interactieve dashboards en verbluffende visualisaties. Eén druk op de knop voor een wereld van overzichtelijke data!

  Bruikbare inzichten en voorspellend vermogen

  Door slimme analyses op basis van dataverzamelingen bieden wij bruikbare inzichten die klanten helpen voorspellend vermogen uit hun data te halen. Dit levert een significante bijdrage aan huidige vraagstukken en toekomstige ambities.

  Business Intelligence en analytics architectuur

  Wij realiseren meerwaarde voor de klant door innovatief en interactief een Business Intelligence en Analytics Architectuur te ontwerpen die aansluit bij de behoeften van de klant. Dit biedt aanzienlijke voordelen met betrekking tot datakwaliteit, schaalbaarheid, snelheid en flexibiliteit.

  Cases waar we trots op zijn

  Challengers bezig met loopanalyse BVO

  Eigen ontworpen methodiek voor loopanalyse bij BVO’S

  Onze Challenger Timo heeft zijn eigen ontwikkelde methodiek voor loopanalyse ontwikkelt (m.b.v. python-script). Deze loopanalyse is getest op “high potential” jeugdspelers bij een betaald voetbal organisatie (BVO). En deze test is met succes geslaagd! Komende tijd zullen er meer betaald voetbal organisaties (BVO) volgen en ook zeker andere takken van sport. 

  Waarom klanten voor ons kiezen

  Carintreggeland

  Team Carintreggeland

  'Met BDC hebben we een partner waar de relatie meer betekent dan samenwerken en waarde leveren. BDC ontzorgt ons op het gebied van BI.'

  WoningNet

  Wesley Flaman

  'Wij zijn heel tevreden met de aanpak en professionaliteit van BDC en hebben veel plezier beleefd aan de vlekkeloze samenwerking.'

  Tom Coronel Racing Team

  Tom Coronel

  'Business Data Challengers ondersteunt de gegevens over de auto, de baan en mijzelf om mijn prestaties voortdurend te verbeteren.'

  Ook iets voor jouw organisatie?

  Benieuwd wat BDC kan betekenen voor jouw organisatie? Wij staan je graag te woord. Neem contact op via onderstaande knop!

  Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

  Bezoekadres:

  Hollandse Kade 21
  1391 JD Abcoude