International Justice Mission

Samen maken we een einde aan slavernij

 

Belangrijk uitgangspunt in de bedrijfsvoering van Business Data Challengers is het terugdringen van reistijd en CO2 uitstoot, maar ook een culture fit met onze klanten vinden we belangrijk. Daarom bedient Business Data Challengers haar klanten vanuit autonome, regionale teams.

Onze maatschappelijke betrokkenheid vullen we in vanuit dit perspectief. Daarom voelen we ons betrokken bij organisaties die vanuit overtuiging kiezen om problemen regionaal en met lokale vertegenwoordigers aan te pakken.

Hoewel we niet wereldwijd opereren kiezen we ervoor om International Justice Mission(IJM) te ondersteunen. Een NGO die het principe hanteert om het probleem van hedendaagse slavernij op te lossen vanuit regionale veldkantoren samen met de lokale autoriteiten.

IJM is werelds grootste organisatie in de strijd tegen slavernij. In landen als India, de Filipijnen, Ghana en Cambodja vecht IJM tegen gedwongen arbeid, mensenhandel voor de seksindustrie en misbruik van kinderen voor cyberseks.  IJM focust zich met name op:

  • Slaven te bevrijden
  • Daders te laten berechten
  • Levens van bevrijde slachtoffers te herstellen
  • Samenlevingen structureel te veranderen

Vanuit onze kennis en ervaring ondersteunt Business Data Challengers  IJM bij het inzichtelijk maken van data. Dit levert IJM informatie die bijdraagt aan de ontwikkeling van activiteiten om meer leden en sponsors te werven.

Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude