FORMULE 1 WERVINGSEVENT

Technologische ontwikkelingen zorgen voor een ongekend hoge communicatiesnelheid en leveren een overvloed aan data. Dit geldt zeker voor de Formule 1. Dit is de absolute technische top als het gaat om het verzamelen van enorme hoeveelheden data. En ook F1-Teams stellen steeds hogere eisen aan de techniek en de data om optimalisaties door te voeren. Zo wordt tijdens een enkele race meer dan 500Gb data per team verzameld.

In de racesimulator van Business Data Challengers (BDC) kun je zelf ervaren hoe die data verzameld wordt en wat de impact is van de besluiten die je op basis hiervan neemt. Dit vraagt lenigheid en slagkracht van de betrokkenen en de organisatie. Vanuit een wendbare, slagvaardige organisatie ondersteunt BDC bedrijven bij het nemen van de noodzakelijke stappen richting een data-gedreven organisatie. Op 12 juni komt Robert Doornbos hier meer over vertellen bij BDC in Abcoude.

Ben je geïnteresseerd om hierbij aanwezig te zijn en werk je graag bij een bedrijf waar het verwerken van data tot waardevolle informatie corebusiness is, meld je dan aan voor het BDC F1-wervingsevenement op 12 juni. Wees er snel bij want het aantal plekken op de “grid” is beperkt.

Meld je aan door je CV te sturen aan hans@b21s.nl of stuur een in-mail (LinkedIn) met je CV aan Hans van Diggelen (chef Leuk Werk). Hoe beter je CV hoe groter je kans op een “polepositie” bij BDC.

Het programma voor 12 juni:
17:30 Inloop en broodjes
18:00 Intro BDC
18:15 “Big Data en Agile werken in de F1” Robert Doornbos
19:15 Afsluiting + borrel
19:30 Einde

Business Data Challengers

Business Data Challengers - Logo

Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude