Onze Challenger Timo deelt zijn ervaringen over de unieke werkomgeving die BDC te bieden heeft!

Timo deelt zijn ervaringen over de unieke werkomgeving die BDC te bieden heeft. Lees verder en ontdek waarom hij zo enthousiast is over zijn overstap naar Business Data Challengers.

Timo ligt graag toe waarom hij zo ontzettend blij is met de overstap naar deze prachtige club. ‘’Voor ik in dienst kwam bij BDC heb ik met Hans een informeel gesprek gevoerd op het kantoor van BDC in Abcoude. Gewoon een bakje koffie drinken en wat informatie uitwisselen. Hans lichte de visie en werkwijze van BDC toe.’’

Aspecten van de unieke werkomgeving

– Autonomie: zelf de regie pakken om jezelf te ontwikkelen

– Verbinding: jaarlijks een trip naar het buitenland, chique diner met partners, en tweemaandelijks een kennissessie / leuke activiteit met collega’s

– Competentie: volop mogelijkheden tot volgen cursussen, collega’s met veel kennis in huis op allerlei BI gebieden zoals Azure, ETL processen, Power BI, Python, R, etc.

– Mogelijkheid aan te sluiten bij AI/data science clubje binnen BDC om een aantal uren per week te werken aan uitdagende projecten

– Geen verlof/vakantie/ziekte registratie

– Open, eerlijk en transparant werkklimaat: als er iets is spreken we elkaar daar op aan en bespreken we het direct, geen formeel gedoe.

– Er wordt niet gedwongen om een bepaalde klus aan te nemen

Bovenstaande klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar ze zijn allemaal uitgekomen. Vandaar dat ik zo goed op mijn plek zit bij BDC. Hieronder per eerder genoemd punt de uitkomst.

– Autonomie: ik heb ontzettend veel meters gemaakt t.a.v. het werken met Power BI en Python. Ik heb hiervoor veel cursussen gevolgd en projecten en klussen opgepakt.

– Verbinding: we zijn met alle collega’s voor vier dagen naar Lissabon geweest. Dit was echt fantastisch! Verder heb ik o.a. geschoten op een schietbaan en we zijn wezen skydiven.

– Competentie: middels diverse cursussen én met behulp van de kennis van diverse BDC collega’s is mijn competentie niveau van diverse BI gebieden, en met name die van Power BI en Python, aanzienlijk toegenomen.

– We zijn met het data science clubje bezig om een app te ontwikkelen waarbij de hardlooptechniek middels pose estimation technieken automatisch geanalyseerd kan worden. We werken hierbij samen met een betaald voetbal organisatie en hoofdklasse hockeyclub Pinoké.

– De laatste drie punten hoef ik verder niet toe te lichten: dit is simpelweg uitgekomen vertelt Timo.

‘’In mijn vorige leven als wetenschapper heb ik stapels literatuur tot mij genomen over welke factoren belangrijk zijn voor goed werk functioneren en een goed werkklimaat. Ik kan wel stellen dat dit bij mijn huidige werkgever BDC dik in orde is.

Tot slot, niet onbelangrijk om te vermelden, is dat ik op een leuke en uitdagende klus zit voor de Gemeente Assen, waar ik onderdeel ben van een fijne groep competente collega’s die de schouders zetten onder de realisatie van de energietransitie opgaven die de gemeente zichzelf heeft gesteld’’

Wil jij ook deel uitmaken van een werkomgeving die alles biedt? Business Data Challengers staat klaar om jouw professionele groei te stimuleren, jouw autonomie te ondersteunen en je te verbinden met een geweldig team van experts. Ontdek de mogelijkheden om jouw competenties te vergroten, spannende projecten aan te gaan en te werken in een open en leuke sfeer.

Dus waar wacht je nog op? Bezoek snel onze website https://www.businessdatachallengers.nl/contact/ en sluit je aan bij ons team van Challengers en creëer samen met ons de toekomst van data-analyse en business intelligence!

✨🚀 #BusinessDataChallengers #BDC #BICONSULTANCY #Datagedreven

Unieke werkomgeving van Business Data Challengers.

Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude