Coronavirus verspreiding in beeld

Ook bij ons praten we er over en nemen uiteraard onze maatregelen om besmetting te voorkomen. Uiteraard zouden we geen Business Data Challengers zijn als we niet ook iets met alle data over de verspreiding zouden doen!

Hier zien we dan natuurlijk direct de uitdaging om daar iets mee te doen om die informatie zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen.
Bassam Shoukri publiceerde op LinkedIn zijn bijdrage waarin hij het dashboard met de gegevens over de verspreiding van het coronavirus laat zien.

“We all now hear or talk about Coronavirus and maybe even know some people who are already infected with this Covid-19 virus. We have made a dashboard that shows the outbreak of this virus based on the open available data on the internet to get a better view about the spreading of Coronavirus.”

Bassam maakte het dashboard op basis van data die hij op deze coronateller vond: https://www.worldometers.info/coronavirus/

Dit is een mooi voorbeeld van hoe je belangrijke data snel op een voor iedereen begrijpelijke manier kan weergeven!

Wil je meer weten over wat wij voor jouw organisatie kunnen doen om je data goed in beeld te brengen neem dan contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook even linken met Bassam!Business Intelligence corona

Uiteraard adviseren wij iedereen die actuele data over het virus wil volgen de websites van de RIVM en de WHO (World Health Organisation) te bezoeken.

 

Business Data Challengers

Business Data Challengers - Logo

Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude