BDC-BIT

 ”Door de groei van data en de toename van aanleverende bronnen is het Business Intelligence domein complexer en testen hierbinnen cruciaal”

 

Business Intelligence Testen

Het nemen van de juiste beslissingen vereist dat informatie aantoonbaar, correct en betrouwbaar is. De explosieve groei van digitale gegevens draagt eraan bij dat het analyseren van data tegenwoordig, beter, sneller en eenvoudiger is dan ooit. Deze data wordt veelal in Business Intelligence oplossingen gebruikt.

Door deze groei en de toename van aanleverende bronnen is het Business Intelligence domein complexer geworden en testen hierbinnen cruciaal. BDC-BIT is gebaseerd op een raamwerk voor geautomatiseerd testen. Dit raamwerk zorgt ervoor dat op een gestandaardiseerde, eenvoudige en repeteerbare manier getest wordt. BDC gebruikt hiervoor een zelf ontwikkelde testscriptgeneratie-tool. Onze aanpak heeft als voordeel dat standaardtesten al in de ontwikkelomgeving toegepast worden waardoor fouten in een vroeg stadium opgespoord worden.

BDC-BIT TEST HET VOLGENDE IN HET BI DOMEIN:

1 – Testen van ETL en Audit trail:

Op basis van kwaliteitsattributen, compleetheid, consistentie, uniciteit, juiste transformaties en correcte historie opbouw van data;

2 – Datawarehouse.

Testen op functionaliteit, correctheid van datastructuren en performance;

3 – Managementrapportages.

Testen op, juistheid, volledigheid en bruikbaarheid;

4 – Testen

Op functionaliteit, correctheid van datastructuren en performance;

5 – Testen

We testen niet alleen met de stopwatch query’s maar ook de bottlenecks in netwerk, geheugenruimte en bijv. queryplannen en dragen daarvoor oplossingen aan;

6 – Metadata.

Het toetsen van metadata.

Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude