BDC Bibliotheek

In een wereld

BDC Bibliotheek

Data Concepten Uitgelegd

Data Basics

Maak je klaar

Artikelen

Kritisch Stellen

Het benutten van

Whitepapers

Versterk je

Een Data Literate 

Templates en Sjablonen

Agile

Agility is 

Neem direct contact op!

Benieuwd wat BDC kan betekenen voor jouw organisatie? Vul jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!  Nieuwsbrief:

  Onze expertise gebieden

  Structureren en transformeren van gegevens

  Wij helpen klanten hun dienstverlening te verbeteren, door het (her)structureren en transformeren van gegevens. Door middel van datavirtualisatie, Cloud- en databasetechnologieën zetten wij zowel nieuwe als bestaande data om in waardevolle informatie.

  Interactieve dashboards en passende visualisaties

  Ontdek de kracht van duidelijke inzichten! Laat ons jouw waardevolle gegevens transformeren in levendige rapportages. Met slimme dataverzamelingen bouwen we interactieve dashboards en verbluffende visualisaties. Eén druk op de knop voor een wereld van overzichtelijke data!

  Bruikbare inzichten en voorspellend vermogen

  Door slimme analyses op basis van dataverzamelingen bieden wij bruikbare inzichten die klanten helpen voorspellend vermogen uit hun data te halen. Dit levert een significante bijdrage aan huidige vraagstukken en toekomstige ambities.

  Business Intelligence en analytics architectuur

  Wij realiseren meerwaarde voor de klant door innovatief en interactief een Business Intelligence en Analytics Architectuur te ontwerpen die aansluit bij de behoeften van de klant. Dit biedt aanzienlijke voordelen met betrekking tot datakwaliteit, schaalbaarheid, snelheid en flexibiliteit.

  Cases waar we trots op zijn

  Challengers bezig met loopanalyse BVO

  Eigen ontworpen methodiek voor loopanalyse bij BVO’S

  Onze Challenger Timo heeft zijn eigen ontwikkelde methodiek voor loopanalyse ontwikkelt (m.b.v. python-script). Deze loopanalyse is getest op “high potential” jeugdspelers bij een betaald voetbal organisatie (BVO). En deze test is met succes geslaagd! Komende tijd zullen er meer betaald voetbal organisaties (BVO) volgen en ook zeker andere takken van sport. 

  Waarom klanten voor ons kiezen

  Carintreggeland

  Team Carintreggeland

  'Met BDC hebben we een partner waar de relatie meer betekent dan samenwerken en waarde leveren. BDC ontzorgt ons op het gebied van BI.'

  WoningNet

  Wesley Flaman

  'Wij zijn heel tevreden met de aanpak en professionaliteit van BDC en hebben veel plezier beleefd aan de vlekkeloze samenwerking.'

  Tom Coronel Racing Team

  Tom Coronel

  'Business Data Challengers ondersteunt de gegevens over de auto, de baan en mijzelf om mijn prestaties voortdurend te verbeteren.'

  Ook iets voor jouw organisatie?

  Benieuwd wat BDC kan betekenen voor jouw organisatie? Wij staan je graag te woord. Neem contact op via onderstaande knop!

  Volg ons op social media en blijf altijd op de hoogte

  Bezoekadres:

  Hollandse Kade 21
  1391 JD Abcoude