Grip Op Data

Business Data Challengers zorgt ervoor dat u weer Grip op Data krijgt, door op een flexibele manier met uw datawarehouses te werken.

PERFORMANCE

Werken met GRIP levert snelheid op. Bijvoorbeeld in de opbouw van een datawarehouse, of in het doorvoeren van een wijziging.

EENVOUDIG BEHEER

Het beheer wordt zeer eenvoudig door middel van GRIP. Kennis over tools is snel te leren, waardoor het beheerteam kan reduceren of wellicht juist meer werk kan verzetten.

KOSTENBESPARING

GRIP levert een enorme besparing op: licentiekosten zijn verleden tijd, net als implementatie-uren voor ‘noodzakelijke’ upgrades op commerciële software.

MEER INZICHT

Combineer analyses met verrijkte open geo-data uit GISOD. Ontdek verbanden die nog niet bekend waren en zet dit inzicht in om uw organisatie te optimaliseren.

BOUW EN BEHEER DATA WAREHOUSES SNEL EN EENVOUDIG

Met GRIP realiseert u snel een compleet datawarehouse. Op eenvoudige wijze worden de ETL’s ontwikkeld, uitgevoerd en beheerd. Bij gebruik van GRIP zijn geen dure tools en licenties meer nodig. GRIP biedt ontwikkelaars wat ze nodig hebben, niet meer en niet minder.

Bewezen technologie

De afgelopen vijf jaar is GRIP bij diverse organisaties geïmplementeerd en voor omvangrijke, kritische datawarehouses gebruikt. Door hen gerealiseerde voordelen zijn onder andere: upgrades en uitbreidingen datawarehouse tools niet afhankelijk van upgrades van het DBMS en onderliggende tools, hoge productiviteit ontwikkelaars.

LEAN & MEAN

GRIP bevat enkel functionaliteiten die daadwerkelijk gebruikt worden. Daarmee is GRIP precies zo groot als nodig en eenvoudig te beheren. Daarnaast blijft GRIP altijd schaalbaar. Ter vergelijking: het doorvoeren van een mutatie in Oracle Data Warehouse Builder kostte eerder 8 uur tijd om volledig af te ronden. Met GRIP werd dit in slechts 15 minuten gedaan. GRIP bevat precies datgene wat nodig is voor efficiëntie: op basis van uw brongegevens en behoeften, data-gedreven uw ETL modelleren en bouwen.

De eenvoud maakt dat er geen inzet van gespecialiseerde consultants nodig is.

VOORTDUREND UITGEBREID

GRIP wordt in eigen beheer ontwikkeld en onderhouden. Voordelen: korte lijnen en directe invloed op de uitbreiding van functionaliteit. Het afgelopen jaar hebben we dan ook niet stil gezeten. Te noemen zijn de opname van een automatische documentatie generator, uitbreiding naar een geografische datawarehouse en DQM.

De volgende uitbreidingen voorzien: Ook een implementatie op een open source DBMS-platform (PostgreSQL) is beschikbaar, wat voor klanten als voordeel heeft dat besparing op licenties mogelijk is, functionaliteiten voor ondersteuning financiële datawarehouses en meer.

UITSTEKENDE PERFORMANCE

Uit de praktijk blijkt dat gebruik van GRIP leidt tot meer dan 10 x snellere verwerking van ETL-scripts dan bij traditionele tools. Niet alleen heeft de gebruiker hiermee sneller resultaat, maar is het tevens mogelijk om meer functionaliteiten toe te voegen, omdat het aantal beschikbare uren op een dag geen beperking meer is. Daarbij leidt dit tot een vermindering van de licentiekosten: investeringen in extra cores en daarmee bijvoorbeeld Oracle licenties voor het runnen van de ETL scripts, zijn aanzienlijk lager.

Bezoekadres:

Hollandse Kade 21
1391 JD Abcoude

Contact:

+31 (0)6 3851 7469
info@b21s.nl

Business Intelligence Organisatiescan

OP WEG NAAR EEN DATA-GEDREVEN ORGANISATIE...

Vul hier uw Email adres en naam in voor het downloaden van onze organisatiescan brochure.

Klik hier voor de brochure

Share This